Reninka hondengedragsbegeleiding

Wat kan je verwachten?

Bij Reninka hondengedragsbegeleiding krijg je professionele begeleiding. Wil je je hond beter leren begrijpen? Ervaar je een probleem en weet je niet hoe ermee om te gaan? Heb je hulp nodig bij de opvoeding van je pup? Wat je vraag ook is, je kan rekenen op een persoonlijke aanpak. Ik neem de tijd die nodig is om jou en jouw hond beter te leren kennen en zo het gepaste advies te kunnen geven. Na elke afspraak krijg je een uitgebreid verslag.

 

Visie

Ik werk volgens de connectiemethode en heb hiervoor het Quality label. Dat wil zeggen dat het welzijn van jou en jouw hond voorop staan. Vriendelijke en geweldloze communicatie zijn de basis van deze methode. Het doel van de begeleiding is je hond beter te leren begrijpen en zo een unieke band tot stand te brengen.

 

Professionele begeleiding

Ik volgde opleiding bij Geert De Bolster en David Pithie, dé experten op gebied van honden. Met hen heb ik een blijvend contact. Het Quality label ‘de connectiemethode’ staat garant voor kwalitatief hoogstaande hondengedragsbegeleiding. Daarnaast werk ik samen met enkele andere deskundigen, zodat ik kan doorverwijzen of advies inwinnen wanneer er vragen zijn op vlak van voeding, fysiek welzijn enz...

Hondengedragsbegeleiding evolueert. Daarom blijf ik me steeds bijscholen.

Contact

Contactpersonen