Terugblik netwerkmoment 5 oktober 2021

8
okt
2021

Het gemeentebestuur wil graag de ondernemers bedanken die aanwezig waren op het netwerkmoment van dinsdag 5 oktober. Kon je er niet bij zijn op 5 oktober? Lees de informatie hieronder even na en contacteer de dienst Ondernemen als je vragen hebt. Houd de gemeentelijke communicatiekanalen goed in het oog voor de datum van het volgende netwerkmoment. 

Kortenberg-App

De livegang van de app staat gepland op 1 december. Registreren kan via https://dashboard.onzestadapp.be/customers/signup. Ondernemers kunnen zich al registreren zodat er al voldoende informatie te vinden is bij de livegang van de app. De problemen die er waren bij het gebruik van Safari als browser zijn inmiddels opgelost. 

Voorlopig is het vanwege de gebruiksvriendelijkheid aanbevolen om het dashboard te raadplegen via een pc of vast toestel.

Brandweer - PTI 

Je kan de presentatie van de brandweer nog eens rustig nalezen.

Aanvragen voor een bezoek kunnen worden doorgestuurd via volgende link: https://www.kortenberg.be/brandveiligheidsattest-publiek-toegankelijke-inrichtingen-aanvraagformulier

Onderstaande kanalen helpen je om helemeel mee te zijn: 

Heb je een idee of opmerking voor een volgend (interactief) netwerkmoment of heb je nog verdere vragen, dan hoort de dienst Ondernemen het graag.

 

Contactinformatie