Kortenbergse Cadeaubon

 

Geldigheid cadeaubon controleren

Deelnemende handelaars

De Kortenbergse Cadeaubon is een betaalmiddel bij de aangesloten Kortenbergse ondernemers.

Sinds 1 januari 2022 worden er geen Kortenbergse cadeaubonnen meer verkocht. Alle verkochte bonnen blijven geldig tot één jaar na hun aankoopdatum.

Hoe werkt dit effectief?

De gemeente werkt voor dit project samen met de uitvoerder Gift2give. U meldt zich aan door uw onderneming te registreren via: https://business.gift2give.be/#/m/register/KB

Stuur ook een mail ter bevestiging van uw aanmelding naar ondernemen@kortenberg.be

Nadat u zich heeft aangemeld, komt uw onderneming op de lijst te staan met deelnemende ondernemers van de Kortenbergse Cadeaubon. U, als deelnemende ondernemer, ontvangt van onze uitvoerder inloggegevens voor een website voor dewelke u een persoonlijke account krijgt.

Indien er een klant met een Kortenbergse Cadeaubon bij u betaalt, kunt u de kaart via deze website ontwaarden door de code die op de kaart staat in te voeren of de QR-code te scannen. De klant heeft nu betaald en u krijgt bij aanvang van de eerstvolgende week het bedrag van de ingeleverde kaart vergoed op uw bankrekening. Via uw persoonlijke account behoudt u het overzicht van verzilverde kaarten en inkomsten.

 
Geldigheid cadeaubon controleren

 

 
Deelnemende handelaars