Kortenbergse Cadeaubon

 

Hoe werkt dit effectief?

Geldigheid cadeaubon controleren

Deelnemende handelaars

Kortenbergse Cadeaubon 10 euro

De Kortenbergse Cadeaubon is een digitale geschenkkaart die men cadeau kan doen voor elke gelegenheid en die gebruikt kan worden als betaalmiddel bij de aangesloten Kortenbergse ondernemers. De Kortenbergse Cadeaubon kan fysiek gelocht worden in het Administratief Centrum of digitaal online. Hij is, in handig bankkaartformaat, verkrijgbaar voor 10 of 25 euro of in combinaties van deze bedragen. Na activatie wordt/worden de cadeaubon(s) meegegeven in een kleurrijke verpakking*.

Maak een afspraak om een fysieke Kortenbergse Cadeaubon te kopen

Klik hier om een afspraak te maken aan de themabalie van Ondernemen voor het aankopen van een Kortenbergse cadeaubon.

Koop een digitale Kortenbergse Cadeaubon online

Lukt het u niet om langs het Administratief Centrum te komen voor het aanschaffen van een cadeaubon? Geen probleem! De cadeaubon is ook digitaal verkrijgbaar. U kunt de cadeaubon vanuit uw luie zetel bestellen. Het enige wat u nodig heeft is toegang tot internet.

De gemeente heeft dit project opgezet ter ondersteuning van de Kortenbergse ondernemers. Doordat de Kortenbergse Cadeaubon enkel inwisselbaar is in Kortenberg, en niet erbuiten, wordt de lokale economie versterkt. Het is een concept dat zich succesvol heeft bewezen in vele Vlaamse gemeenten. We hopen met dit initiatief u als ondernemer te ondersteunen en vragen uw medewerking door u aan te sluiten als deelnemende ondernemer.

 

Hoe werkt dit effectief?

De gemeente werkt voor dit project samen met de uitvoerder Gift2give. U meldt zich aan door uw onderneming te registreren via: https://business.gift2give.be/#/m/register/KB

Stuur ook een mail ter bevestiging van uw aanmelding naar ondernemen@kortenberg.be

Nadat u zich heeft aangemeld, komt uw onderneming op de lijst te staan met deelnemende ondernemers van de Kortenbergse Cadeaubon. Deze lijst publiceren we op onze websites en wordt in de vorm van een flyer meegegeven bij de verkoop van een Cadeaubon. U, als deelnemende ondernemer, ontvangt van onze uitvoerder inloggegevens voor een website voor dewelke u een persoonlijke account krijgt.

Indien er een klant met een Kortenbergse Cadeaubon bij u betaalt, kunt u de kaart via deze website ontwaarden door de code die op de kaart staat in te voeren of de QR-code te scannen. De klant heeft nu betaald en u krijgt bij aanvang van de eerstvolgende week het bedrag van de ingeleverde kaart vergoed op uw bankrekening. Via uw persoonlijke account behoudt u het overzicht van verzilverde kaarten en inkomsten.

 
Geldigheid cadeaubon controleren

 

 
Deelnemende handelaars